English:                                                    Appartement 3                                                  ...terug

mail ons voor beschikbaarheid voor zowel korte als middellange termijn!                                         

Op een steenworp afstand van de (jacht)havens, het strand en de zee ligt appartement met tuin “De Jan”. Het 1 slaapkamer appartement (70m2) is volledig en sfeervol ingericht voor max. 2 personen. U vindt een uitstekende uitvalsbasis voor werk, recreatie of welke reden u mag hebben voor een bezoek aan Scheveningen of Den Haag en haar omgeving. Verder zijn er leuke alledaagse en lifestyle winkels, bars en restaurants in de directe omgeving. Ook het openbaar vervoer is ruim beschikbaar, tram 10,11,17 en bus 22 zijn allen binnen 2-5 min. lopen te bereiken. Voor uw dagelijkse boodschappen zijn er winkels op loopafstand aanwezig.

Het centrum van Den Haag is eenvoudig per openbaar vervoer te bereiken. Uw fietsen kunt u stallen in de bergruimte in de tuin. Terug in het appartement ervaart u "thuis" te zijn. Het appartement is werkelijk van alle gemakken voorzien: uitstekend bed, volledig ingerichte keuken met inbouwapparatuur, wasmachine, -droger, moderne douche met seperate toiletruimte, TV, CD/radio, DVDspeler, (draadloos) internet. Achter het appartement is een terras met elektrisch zonnescherm waar u in de zon kunt zitten en kunt genieten van de naar alle seizoenen beplante tuin. Vanuit uw appartement kunt u lopend naar de (jacht)havens met gezellige terrasjes, restaurants, het strand, de boulevard of het centrum van Scheveningen. Het geheel wordt - gezien de vele reacties in het gastenboek - echt door gasten gewaardeerd.

Scheveningen biedt recreatief veel, zo kunt u bijvoorbeeld het casino, musea, of theaters bezoeken of overdekt winkelen. Ook het centrum van Den Haag is binnen handbereik met zowel openbaar vervoer als met de auto. Dit geeft Scheveningen / Den Haag de unieke combinatie van "grote stad" en toeristische badplaats die z'n gelijken in Holland niet kent.

Als u op zoek bent naar een appartement in Scheveningen waar u van de mogelijkheden van het bruisende Scheveningen en Den Haag kunt profiteren met een uitstekende positie m.b.t. openbaar vervoer, toegangswegen naar de snelweg en internationale organisaties, dan is ons appartement iets voor u.

Voor meer informatie over beschikbaarheid en onze aantrekkelijke huurprijzen mail Trudy:  app_de_jan@hotmail.com

Klik voor Layout van het appartement, zie ook de foto's hieronder, (de meubels zijn in dec 2020 geupdatet)

 kamer04 sofa

fauteuils

  woonkamer

kast   kast
eethoek
kitchen
keuken

   bathroom2  
bathroom1   
badkamer


bedroom   bedroom
slaapkamer

tuin02  
tuin

        

Location